GE razširja serijo UPS naprav na TLE platformi

GE razširja serijo UPS naprav na TLE platformi


 

TLE Series CE UPS for low mid power applicationsNova serija naprav TLE združuje visoko zanesljivost, učinkovitost in mešanico pametne programske opreme, diagnostiko v realnem času in več različnih načinov varčevanja z energijo.

 

Sistemi serije TLE UPS so na voljo v dveh izvedbah – samostojni 30 ali 40 kW sistem s prostorom za baterije v istem ohišju.  V ohišje lahko namestimo do tri 40 kW module skupne moči 120kW. Z omenjenima različicama se uporabnikom zagotavljala pravo rešitev za njihove specifične potrebe. Razširljiva konfiguracija UPS je posebej primerna za samostojne industrijske objekte, maloprodajna podjetja, bolnišnice  in podatkovne centre. Sodobni koncepti uporabljeni v TLE UPS sistemih ponujajo stroškovno učinkovito zaščito v primeru izpada električne energije, medtem ko zagotavljajo tudi od 10 do 20 odstotkov več realne moči kot podobne rešitve.

 

Ključna prednost nove serije TLE je sistem, ki vključuje prilagodljivost in daljši življenjski cikel. Z uporabo specifičnih visoko kakovostih delov ima serija TLE UPS pričakovano življenjsko dobo več kot 10 let.

 

Serija TLE je zaradi kompaktnosti in moči zelo primerna za vgradnjo tam, kjer je potrebna optimizacija in dober izkoristek razpoložljivega prostora. 

PRENESITE BROŠURO