ABB z novo UPS različico

ABB je predstavil novo različico DPA UPScale ST


ABB, vodilna družba na področju oskrbovanja z električno energijo in tehnološko avtomatizacijo, je predstavila novo serijo že prej zelo uspešnega DPA UPScale ST modela za brezprekinitveno napajanje (UPS). Nov izdelek je zopet opremljen z že dokazanim modularni DPA, ki omogoča enostavno nadgradnjo že nameščenih UPS sistemov, ko se potreba po električna energija zviša. Nova različica omogoča tudi konfiguracijo sistema, ki s povezovanjem lahko doseže kapaciteto moči 400 kW.

 

Na podlagi uspehov doseženih z dosedanjo verzijo DPA UPScale ST serijo 1, ki predstavlja enega od ABB-jevih največjih prodajnih UPS-ov doslej, so pri ABB dodali še nadgradnjo prve različice, DPA UPScale ST serije 2. Nov UPS predstavlja celovito rešitev v eni napravi, saj vključuje okvir, UPS, baterijo in komunikacijski sistem. Sistem zagotavlja zaščito električne energije od 10 kW do 200 kW v enem samem okvirju in v rastočih srednjih infrastrukturah se lahko poveže vodoravno za povečanje zmogljivosti do 400 kW. Ta popolnoma prilagodljivi in lahko vzdržujoči UPS vam daje neprimerljivo operativnost in energetsko učinkovitost. Zasnova UPS-a temelji na ločeni Paralelni arhitekturi (eng. »Parallel Architecture«, DPATM), ki zagotavlja izjemno zanesljivost, razpoložljivost, nizke skupne stroške lastništva in enostavno servisiranje ter vzdrževanje.

 

DPA UPScale ST serije 2 prinaša tudi neprimerljivo rezervno napajanje elektronskih naprav, kot tudi zagotavljanje popolne prilagodljivosti in enostavnega vzdrževanja UPS-a z neprimerljivim operativnostjo in energetsko učinkovitostjo napravam, ki spremljajo in nadzorujejo infrastrukturo, s čimer je preprečena izguba podatkov ali morebitne nastale poškodbe na napravah.